Személyes konzultáció 2019-11-22T23:31:14+01:00

Személyes konzultáció Budapesten

Ha valamilyen mozgásszervi problémád van, vagy javítanál a testtartásodon, mozgásodon, gyere el egy személyes konzultációra! Számos módszer és technika áll rendelkezésünkre, melyek egy része kizárólag szakember által alkalmazható (pl. kinesio tape), másik része helyben elsajátítható, és házi feladatként végezhető.

Központi elem a “tanulás”, tehát az okoknak és következményeinek a megértése. Mert amint megértettük a probléma kialakulását, a megoldás már csak egy lépésre van.

A konzultáció teljesen egyedi, mindig az adott problémára legmegfelelőbb módszereket alkalmazom.

Oláh Gergely, Sportoktató, SMR System Szakértő, TriggerMassage Specialista, K-Active Taping terapeuta, BodyMapping szakértő
A GitárTorna tulajdonosa

Hogyan zajlik egy ilyen alkalom?

A legelső lépés mindig az anamnézis felállítása. Mivel a testben minden mindennel összefügg, ezért nem csak a tüneteidre vagyok kíváncsi, hanem olyan életmódbeli dolgokra is rákérdezek, melyekről nem is gondolnád, hogy kapcsolódhatnak a témához.

Ezután általában egy testolvasásos/tesztelős rész következik, ahol a test jelzéseiből szerzek további információkat arról, hogy mi a tünetek gyökere (mert a test mindig jelez, legyen az akár egy apró kötőszöveti elváltozás, vagy mozgástartomány szűkülés, stb.)

A következőkben kiválasztom az adott esetben legmegfelelőbb módszert, illetve azok kombinációját. Ez lehet pl. trigger-pont kezelés, kineziológiai tapasz, speciális mozgásgyakorlatok, önmasszázs, korrektív gyakorlatok, nyújtás, hegkezelés, stb.

Amennyiben szükséges, és a cél felé visz, életmódbeli változtatásokat ill. étrendkiegészítőket is ajánlok.

A konzultáció után szinte mindig kapsz valamilyen “házi feladatot”, amit otthon csinálni tudsz majd, hogy tovább javuljon a helyzet nélkülem is.

INFÓK

Az 1 órás konzultáció díja 8000 Ft, helyszíne a Széll Kálmán tér közelében található TestStúdió (Budapest, 1012 Mátray u. 5-7., 2.em. 3., 40-es kapucsengő. Google Térkép itt!).

Amennyiben kiderül, hogy nem tudunk eredményt elérni, az alkalom díjmentes!

Bejelentkező űrlap

Részletek bal oldalt ill. fent

A bejelentkezés után telefonon foglak keresni, hogy megbeszéljük a részleteket, és időpontot egyeztessünk.