Egyéni órák

Budapesten vagy online

Ha valamilyen mozgásszervi problémád van, vagy javítanál a testtartásodon, mozgásodon, gyere el egy egyéni, személyes konzultációra! Számos módszer és technika áll rendelkezésünkre, melyek jelentős része megtanulható, és később otthon, házi feladatként végezhető.

Központi elem tehát a tanulás, azaz az okoknak és következményeinek a megértése. Mert amint megértettük (megértetted) a probléma kialakulásának folyamatát, a megoldás már csak egy lépésre van.

A konzultáció teljesen egyedi, mindig az adott problémára legmegfelelőbb módszereket alkalmazom.

Oláh Gergely
Sportoktató, SMR System Szakértő, TriggerMassage Specialista, K-Active Taping terapeuta, BodyMapping szakértő, Mozgásfilozófia teljes képzéssorozat - Mozgásos Testelemzés A, B, C, D modul, Manuális Neurodinamika és Fasciaorganizáció, Mozgásos Tape
A GitárTorna és a guitarstrength tulajdonosa

Hogyan zajlik egy ilyen alkalom?

A legelső lépés mindig az "anamnézis" felállítása. Mivel a testben minden mindennel összefügg, ezért nem csak a tüneteidre vagyok kíváncsi, hanem olyan életmódbeli dolgokra is rákérdezek, melyekről nem is gondolnád, hogy kapcsolódhatnak a témához.

Ezután a Mozgásos Testolvasás következik, ahol a test jelzéseiből szerzek további információkat arról, hogy mi a tünetek gyökere (mert a test mindig jelez, legyen az akár egy apró kötőszöveti elváltozás, vagy mozgástartomány szűkülés, stb.)

Az, hogy ezután mi jön, már teljesen egyedi. Vannak Jolly Joker elemek, gyakorlatok, de összességében mindig az adott esetben legmegfelelőbb módszert, illetve azok kombinációját alkalmazom. Ez lehet pl. az Intelligens Torna gyakorlatai, trigger-pont kezelés, kineziológiai tapasz, korrektív mozgásgyakorlatok, SMR technika, hegkezelés, stb.

Mindig adok "házi feladatot", amit otthon tudsz majd csinálni, mert a legtöbb problémán számottevően csak napi odafigyeléssel lehet változtatni.

Amennyiben indokolt, életmódbeli változtatásokat ill. táplálékkiegészítőket is ajánlok.

Mivel fordulhatsz hozzám?

Gerincproblémák

Nem fogom azt mondani, hogy ne ülj többet - helyette inkább tanuld meg úgy használni a deréktáji szakaszt, hogy az bírja a sok ülést is.

SMR hengerezés oktatás

Inkább egyéniben, mint a tanfolyamon? Ha igen, akkor 100%-ban az igényeidre szabva, akár más módszerekkel ötvözve haladhatunk.

Kéz, kar és váll panaszok

A felső végtag problémái az egyik specialitásomnak tekinthető, például  zenészekkel külön is foglalkozom.

Testtartás javítás

Komplex téma, így komplex "bánásmódot" igényel. Több különböző módszert ötvözünk a siker érdekében.

A fenti főbb területeken túl mással is megkereshetsz - vedd fel velem a kapcsolatot, és ha mégsem én leszek a megfelelő, akkor ajánlok olyan szakembert, aki biztosan tud majd segíteni.

Infók

Az egyéni órák díja 8 000 Ft, helyszínük 1117 Budapest, Galambóc u. 10. (Google Térkép itt!).

Árgarancia: amennyiben kiderül, hogy nem tudunk eredményt elérni, az alkalom díjmentes.

Bejelentkező űrlap

Telefonon is hívhatsz: +36 20 414 4230